Kétgólos előnyről bukta el a győzelmet a DVTK Debrecenben, 2-2

Megosztás

Hiába vezetett kettővel is a Diósgyőr, a DVSC előbb szépített, majd a hajrában a kipirosozott Szatmárit elveszítve a vendégek elvesztették a győzelmet is. Sőt, a ráadásban akár ki is kaphattak volna.

Alig 10 perccel a vége előtt meccslabdát rontott Kampecisz, amivel 1:3-ra alakíthatta volna az állást emberhátrányban. Kihagyta, így várható volt, hogy jön a debreceni egyenlítés, így is történt. Nagyon nyomott a DVSC az utolsó percekben, de nem sikerült begyötörniük a győztes gólt, így maradt a 2-2.

Szatmári kiállítása véleményesnek tűnt, a visszajátszás alapján sem volt biztos, hogy valóban elérte-e az ellenfél fejét a hátranyújtott keze. Az edzőváltáson frissen átesett DVTK tehát döntetlennek rajtolt a tavaszi szezonban.

DEBRECENI VSC–DIÓSGYŐRI VTK 2–2
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 5841 néző. Vezette: Bogár Gergő (Tóth II Vencel, Garai Péter) 
DVSC: Megyeri – Kusnyír, Dreskovics, Pellumbi, Ferenczi J. – Manrique, Szuhodovszki – Szécsi, Dzsudzsák, Oliveira – Bárány. Vezetőedző: Szrdan Blagojevics 
DVTK: Odincov – Gera, Szatmári, Lund, Bokros  – Bényei, Holdampf, Vallejo – Jurek, Edomwonyi, Vancas. Vezetőedző: Simon Miklós
Gólszerző: Dzsudzsák (62.), Kusnyír (89.), ill. Bényei (50.), Jurek (57.)
Kiállítva: Szatmári Cs. (77.) (Forrás: Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek